ORISUN-FIETSco., LTD

Pas uw Eigen Fietskader aan

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Quality Control
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

ORISUN BICYCLE CO., LTD.

Van goede kwaliteit Het Kader van de aluminiumfiets voor verkoop
Van goede kwaliteit Het Kader van de aluminiumfiets voor verkoop
Wij hebben de kaders ontvangen. _zij werkelijk kijken perfect. Hoog - kwaliteit en punctuele levering altijd van u. Orisun zal onze partner op lange termijn zijn.

—— Mat van de V.S.

De kaders die wij van u hebben ontvangen zijn zeer indrukwekkend. De kleur is het verbazen & kwaliteit van zeer aardige kaders. Wij zien ernaar uit meer kaders van u te kopen.

—— Staaf van Nieuw Zeeland

Wij zijn een fietswinkel in Bangladesh. Delen van de de premiefiets van de ORisunaanbieding de hete verkopende met zeer snelle levering. Wij geven zeer vaak nu tot opdracht gelukkig.

—— Nazmul van Bangladesh

ORisun is OEM fietskaders voor ons sinds 2010 geweest. _hun professioneel vervaardigen en uitstekend aantal arbeidskrachten toe:laten ons geven hen ons orde allen.

—— John van het UK

Ik ben online Chatten Nu

ORISUN BICYCLE CO., LTD.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
ORISUN BICYCLE CO., LTD. ORISUN BICYCLE CO., LTD. ORISUN BICYCLE CO., LTD. ORISUN BICYCLE CO., LTD. ORISUN BICYCLE CO., LTD. ORISUN BICYCLE CO., LTD. ORISUN BICYCLE CO., LTD. ORISUN BICYCLE CO., LTD. ORISUN BICYCLE CO., LTD.
OFO

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ORISUN
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 3 Million-5 Million
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 50% - 60%

 

Orisun is een bedrijf met 12 jaar van ervaring in de fietsindustrie, die als TIER1 voor de grootste fietsfabrikanten handelen in de wereld. Wij nemen een zeer plan van de ambitiusuitbreiding op het ogenblik door, zouden wij onze diensten willen aanbieden om uw bedrijf te helpen om zich vooruit in verdere ondernemingen te bewegen. Wij specialiseren ons in: - De prototypen en preseriesontwikkeling van het fietskader, op de ontwerpen dat van OEMs wordt gebaseerd. - De massaproduktie van het fietskader. - Speciale en uitgave die schilderen eindigen. - Staal, aluminium en koolstofvezeldeskundigen. - De fietssubcomponenten leverden op bestelling, als sturen, pedalen, vorken, voor en achteropschortingen). - Delen of assemblagelevering. - Open vormdelen. Wij hebben een groot compromis met duurzaamheid en mobiliteit, daarom kunnen wij verschillende elektrische motoren en batterijen, tot 1000 watts verstrekken. Wij zijn deskundigen in deze pakketintegratie. Ons hoofddoel is OEMs in elke mijlpaal te helpen om nieuwe fietsmodellen te leveren, die onze productie-installaties in naam van de klant met behulp van. Dat helpt de merken om hun producten aan een concurrerende prijs te verkopen. Wij hebben de investering gedaan, beschikken wij over de faciliteiten, oir deskundigheid en onze wil om onze klanten in elke enige stap van hun project te helpen. Gelieve te nemen een blik bij onze portefeuille zodat kunt u hoe begrijpen wij u kunnen helpen om uw producten te maken waar komen.

 

Diverse stijlen van Kaderoem aanpassing in Aluminium, Koolstof en Staal.

Het Kader van de bergfiets

Het Kader van de wegfiets

Elektrisch Fietskader

BMX/Dirt het Kader van de Sprongfiets

Het volledige Kader van de Opschortingsfiets

 

 

Contactgegevens
ORISUN BICYCLE CO., LTD.

Tel.: 86-153-95112950

Fax: 86-186-56006126

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)